Stappenplan voor het opstellen van een duidelijke doelstelling voor je website

Vul binnen enkele minuten dit korte stappenplan in zodat de doelstelling van jouw website duidelijk is. Stuur het antwoord op de volgende vragen naar info@caat-websitemarketing.nl zodat ik kan starten met het bouwen van een technisch goede website voor jouw bedrijf of onderneming.

Wat is het hoofddoel van jouw website? Ik wil een website om:

 • te informeren;
 • producten of diensten te verkopen;
 • offertes te genereren;
 • naamsbekendheid te creëren;
 • service te bieden;
 • anders, namelijk…….

Naast het hoofddoel zijn er wellicht ook nog enkele nevendoelen die je wilt nastreven met jouw nieuwe website. 

De nevendoelen van mijn nieuwe website zijn:

 •  
 •  
 •  
 •  

Voor het bouwen van een website die de gewenste doelen nastreeft, is het belangrijk om te weten wat jouw doelgroep is. Met deze informatie bepaal ik de schrijfstijl van de content op jouw website en de manier van contact leggen met potentiële nieuwe bezoekers. Ook baseer ik aan de hand van de doelgroep hoe jouw website in de markt gebracht dient te worden.

Mijn doelgroep is: 

 • Leeftijd:
 • Geslacht:
 • Opleidingsniveau:
 • Uitgavenpatroon:
 • Maatschappelijke positie:
 • Interesses:
 • Levensovertuiging:
 • Andere belangrijke kenmerken van mijn doelgroep zijn:

Het laatste onderdeel in dit stappenplan heeft te maken met de lay-out van je website. Een website moet namelijk qua uiterlijk aansluiten bij de producten of diensten die je aanbiedt, bij je logo en bij jouw stijl.

Welke uiterlijke kenmerken heeft jouw nieuwe website:

 • Stuur je logo per e-mail naar me toe;
 • Welke kleuren wil je dat ik gebruik en heb je eventueel kleurcodes?
 • Welke stijl wil je hanteren; klassiek, strak, modern?

Wil je een website door mij laten bouwen? Vul dan het bovenstaande, korte stappenplan in en stuur het per e-mail naar mij toe: info@caat-websitemarketing.nl